宝鸡文理学院论坛

注册(开放注册)
搜索

【英文歌曲】Everytime

是Britney的歌曲中单曲循环过的一首,,,听起来很舒服。。。
Notice me 让我成为你的目光焦点
  Take my hand 握住我的手
  Why are we strangers when 为何我们矜持地像陌生人
  Our love is strong 虽然我俩的爱又如此强烈
  Why carry on without me? 何不让我加入你的生命
  Everytime I try to fly 每当我要展翅高飞
  I fall without my wings 却又从云间坠落
  I feel so small 渺小的我
  I guess I need you, baby 多么需要你的呵护
  And everytime I see you in my dreams 每当在梦中与你相见
  I see your face, it's haunting me 你的脸孔总让我魂牵梦系
  I guess I need you, baby 我多么渴望你的呵护
  I make my hear 我让自己相信
  That you are here 你在我的身边
  It's the only way 唯有这样
  I see clear 让我看清一切
  What have I done? 过去我的所作所为
  You seemed to move on easy 让你离开了我, 不再眷恋
  Everytime I try to fly 每当我要展翅高飞
  I fall without my wings 却又从云间坠落
  I guess I need you, baby 多么需要你的呵护
  And everytime I see you in my dreams 每当在梦中与你相见
  I see your face, you are haunting me 你的脸孔总让我魂牵梦系
  I guess I need you, baby 我多么渴望你的呵护
  I may have made it rain 错误已经造成
  Please forgive me 请你原谅我
  My weakness caused you pain 如果我曾带给你苦痛
  And this song is my sorry 这首歌就是我的歉意
  At night I pray 我夜夜祈祷
  That soon your face will fade away 你熟悉的面孔,会渐渐消失不见
  I see your face, you are haunting me 你的脸孔总让我魂牵梦系
此歌曲的中文版是由S.H.E翻唱的《别说对不起》
  歌名:别说对不起
  歌手:s.h.e
  专辑:encore
  望远镜看不见你你的心飞去哪里
  无声飞行 享受黑夜的静谧
  别说对不起别让我伤了心
  才说不是故意我却无法怪你
  别说对不起别让我的爱情变成廉价物品
  我却只能爱你
  闭上眼睛却看见你
  想你的好代替无力
  我相信你却开始不信任自己
  别说对不起别让我灰了心
  别说对不起别让我的爱情变的小心翼翼
  我却只能爱你
  用行动来证明
  你的决心
  不要说说而已
  我想要的不只是
  sorry
  无声飞行 享受黑夜的静谧
  别说对不起别让我伤了心
  别说对不起别让我的爱情变成廉价物品
  我却只能爱你

总觉得翻唱的没有原唱好。。。是偏见,,,偏见。。。prejudice。。。
写的正好
回复 4# 焦海鹏